Union test nieuw systeem uit in oefenpot tegen Cercle: Vanzeir op de bank

Union test nieuw systeem uit in oefenpot tegen Cercle: Vanzeir op de bank

08-01-2022 13:36 Laatste update: 13:41
21

Union Saint-Gilloise deelt haar elf namen die aan de aftrap komen te staan in de oefenmatch tegen Cercle Brugge. Opvallend: Danté Vanzeir en nieuwste aanwinst Koki Machida starten op de bank. Deniz Undav staat wel in de basis van Union.

De ploeg van Felice Mazzu speelt vandaag een oefenpartij tegen Cercle Brugge. De coach van Union lijkt een nieuw systeem te hanteren. De befaamde driemansverdediging van Union lijkt plaats te maken voor een traditionele viermansverdediging. 

Ook de basiself kent enkele verschuivingen. Dante Vanzeir, toch wel hét goudhaantje van Union, moet zich tevreden stellen met een plek op de bank tegen Cercle. Deniz Undav leidt de aanval van de Brusselse club. Nog opvallend: nieuwste aanwinst Koki Machida start op de bank en kan hopen op zijn eerste (officieuze) minuten in het shirt van Union.

Cercle Brugge trekt deze lijn door en experimenteert ook in de oefenpartij. Coach, Dominik Thalhammer, voert vier wissels in vergelijking met de derby tegen Club Brugge, hun laatste wedstrijd voor de winterstop.