'OHL wil Antwerp-paria Lamkel Zé in huis halen'

'OHL wil Antwerp-paria Lamkel Zé in huis halen'

05-01-2022 06:59 Laatste update: 13-01-2022 13:57
40

Het is nog steeds onduidelijk voor welke club Didier Lamkel Zé zal uitkomen in 2022. De woelwater van Royal Antwerp FC wil al opnieuw vertrekken bij het Slowaakse DAC en kan terugkeren naar ons land.

Na amper zes maanden is Lamkel Zé al uitgekeken op zijn huidige huurclub en zoekt hij een nieuwe uitdaging. Volgens Actu Cameroun kan die in België liggen. Een terugkeer naar Antwerp zit er sowieso niet in, maar de Kameroener kan wel aan de slag bij Standard, Oud-Heverlee Leuven of KV Kortrijk.

Volgens de Kameroense bron tonen die drie clubs interesse om Lamkel Zé deze winter nog in huis te halen. Definitief of via een uitleenbeurt. Ook Raja Casablanca en clubs uit Qatar tonen interesse in Lamkel Zé, maar de flankaanvaller wil het liefst in Europa blijven voetballen.

Bij zijn club DAC was Lamkel Zé dit seizoen in acht partijen toch goed voor twee doelpunten en drie assists. Sinds 7 november is hij door een 'onbekende blessure' echter niet meer in actie gekomen voor de club.

Update: Ook Het Laatste Nieuws meldt nu dat Oud-Heverlee Leuven interesse toont in Lamkel Zé. Antwerp wil de Kameroener echter liefst niet voor een Belgische club zien uitkomen.