Corryn (ex-Anderlecht) zoekt naar club in België of NL: “Ik leef op goede hoop”

Corryn (ex-Anderlecht) zoekt naar club in België of NL: “Ik leef op goede hoop”

04-01-2022 23:45
2

Milan Corryn staat momenteel onder contract bij het Poolse Warta Poznan, maar zijn avontuur lijkt daar ten einde. Vorige zomer kwam er bijna een transfer naar Standard Luik.

Corryn hoopt nog steeds op een transfer dichter bij huis. “Het is niet vanzelfsprekend voor een geblesseerde speler om een nieuwe club te vinden, maar er zijn opties. Of Vincent Kompany mag bellen? (lacht) Altijd. Maar ik vind het tegelijkertijd ook jammer dat mijn transfer naar Standard vorige zomer afsprong. Zeker omdat die toen werd tegengehouden door mensen die er intussen zijn ontslagen. Ik leef op goede hoop dat ik deze maand een nieuwe club gevonden heb in België of Nederland”, citeert Het Laatste Nieuws.

Corryn is nog zeker 3 á 4 maanden out. “En als dat niet lukt? Die kans bestaat altijd en dan heb ik afgesproken met de clubleiding om mij nog minstens een half jaar vol te geven voor Warta. Ook al sloot de groep het jaar af met een 5 op 9, het moet heel wat beter (Warta is op twee na laatste in de stand red.). En als het er op aan komt, kan de club op me rekenen. Maar eerst moet ik me focussen op mijn herstel en zorgen dat ik helemaal fit ben. Deze blessure en de voorbije maanden hebben me in elk geval sterker gemaakt op mentaal vlak.”