UPDATE: Elsner laat zich uit over komst Selemani: “Geen eenvoudig dossier”

UPDATE: Elsner laat zich uit over komst Selemani: “Geen eenvoudig dossier”

01-01-2022 11:30 Laatste update: 05-01-2022 23:13
9

Standard zit in de hoek waar de klappen vallen. Naast de financiële malaise gaat het ook sportief steeds minder met de Rouches. Ondanks de weinige middelen wil Luka Elsner toch graag enkele nieuwkomers zien tijdens de winterstop.

Het Nieuwsblad weet dat de Standard-coach denkt aan een viertal nieuwkomers. Zo staan een linksachter, rechtsachter, linksbuiten én diepe spits op het verlanglijstje van Elsner. Jean-Luc Dompé is een mogelijke piste, maar Zulte Waregem wees een bod resoluut af. Ook Faïz Selemani (KV Kortrijk) wordt genoemd op Sclessin.

Eventuele nieuwkomers moeten natuurlijk ook financieel haalbaar zijn. Daarom hopen de Rouches nog geld te pakken bij een vertrek van één of meerdere sterkhouders. Hugo Siquet werd al voor vijf miljoen euro verkocht aan Freiburg, maar voor een uitgaande transfer wordt er ook gekeken naar Nicolas Raskin en Joao Klauss.

Update: Standard Luik hoopt zich in de wintertransferperiode te versterken. Een van de namen op het lijstje is Faiz Selemani van KV Kortrijk. Coach Luka Elsner kent de aanvaller nog van zijn vorige periodes. Qua haalbaarheid geen eenvoudig dossier. We kunnen ons geen transfermissers veroorloven. Daarom heb ik liever de goede optie, dan de snelle (overhaaste, red.) optie”, aldus Elsner aan Het Belang van Limburg.