Raman na draw tegen Club Brugge: Anderlecht had weer moeten winnen

Raman na draw tegen Club Brugge: "Anderlecht had weer moeten winnen"

Voor de tweede keer dit seizoen deelden Club Brugge en RSC Anderlecht de punten. Na het 2-2 gelijkspel in het Jan Breydelstadion vond Benito Raman dat paars-wit opnieuw met de punten heeft gemorst tegen Blauw-Zwart.

Eerder dit seizoen speelden Anderlecht en Club Brugge 1-1 gelijk in het Lotto Park. Raman maakte destijds de gelijkmaker. "We gooien weer punten weg tegen Club Brugge. We hadden twee keer moeten winnen. We moeten hier altijd winnen. Ach, hier niet verliezen is ook goed", sprak Raman voor de camera van Eleven Sports.

Lof voor Mignolet
Wesley Hoedt bracht Anderlecht in het slot op voorsprong, maar via Hans Vanaken werd het toch nog 2-2. Raman kwam niet tot scoren. Simon Mignolet hield hem twee keer van een doelpunt. Vooral de kopbal van Raman, die Mignolet keerde, was knap. "Ik dacht dat de bal binnen was. Simon is een goede keeper. Hij pakt punten voor zijn team. Dat deed hij vandaag weer."

Anderlecht speelde sterk op het veld van Club Brugge. Al had paars-wit het na de openingsgoal wel wat lastig. "Na de 1-0 was het even zoeken voor ons. Club Brugge is geen slechte ploeg. Samen met ons is het een van de betere ploegen van België. In Brugge gelijkspelen is niet slecht."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie