Advocaat Leko gaat klacht neerleggen: Hij is verbolgen met deze uitspraken

Advocaat Leko gaat klacht neerleggen: "Hij is verbolgen met deze uitspraken"

De uitspraken van Dejan Veljkovic in de veelbesproken uitzending van Pano zorgt voor heel wat ophef. Tijdens een interview met Radio 1 meldt advocaat Walter Van Steenbrugge dat hij namens Ivan Leko een klacht zal neerleggen.

Veljkovic liet zich tijdens Pano uit over Leko. “Ivan was een goeie vriend, die ik heb geholpen bij zijn transfer naar Lokeren. Bij de transfer van Steven De Petter in 2016 heeft hij twee keer 6.000 euro ontvangen. Later heb ik hem bij Club Brugge een deel van de commissie op de transfers van Tomecak, Rits en Letica betaald. Door het dossier ‘Propere Handen’ zijn de 100.000 voor Rits en 200.000 voor Letica nooit betaald door Club Brugge. Ik was open tegen mijn spelers, zij wisten dat Ivan Leko geld moest krijgen.”

“Mijn cliënt is verbolgen met deze uitspraken”, citeert Het Nieuwsblad Van Steenbrugge”. “Je zou als trainer nu maar eens een nieuw contract moeten onderhandelen. Zijn reputatie is besmeurd. De uitspraken van Dejan Veljkovic worden voor waar aangenomen en gretig gedeeld. Ik ga het proces hier niet voeren, maar er zijn genoeg bewijzen die ik ga voorleggen die de geloofwaardigheid van Veljkovic aan de kaak zullen stellen. Of hij dan geen enkele waarheid verteld heeft? Dat zeg ik niet. Ik spreek voor mijn cliënt. En weet: een leugen wordt het best geslikt vermomd tussen de waarheid.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie