Bom bij Club Brugge? 'Ontevreden Vormer stapt naar bureau van Clement'

Bom bij Club Brugge? 'Ontevreden Vormer stapt naar bureau van Clement'

13-12-2021 07:11 Laatste update: 07:12
27

Krijgen we stilaan een probleem-Vormer bij Club Brugge? De kapitein van Blauw-Zwart begon tegen Zulte Waregem opnieuw op de bank en dat zint de Nederlander naar verluidt helemaal niet.

Vormer is dit seizoen niet langer incontournable en moet zich wel vaker tevreden stellen met een plekje op de bank. Dat is hij echter niet, weet men bij Het Nieuwsblad. De middenvelder wil meer spelen en heeft dat in de aanloop naar de wedstrijd tegen Zulte Waregem ook aangekaart bij Philippe Clement.

Vormer trok richting het kantoor van Clement om zijn onvrede kenbaar te maken. Hij wil meer spelen bij de Bruggelingen. Echt geholpen lijkt dat niet te hebben, want Vormer begon tegen Zulte Waregem gewoon op de bank. Tijdens de rust mocht hij echter wel invallen.

Binnen de spelersgroep blijft men Vormer ook steunen. "Iedereen kent zijn kwaliteiten", aldus Charles De Ketelaere. "Ruud is nog steeds onze kapitein en een echte leider. Hij zet zich altijd in, ongeacht of hij speelt of niet. Dat is iets om respect voor te hebben", klinkt het.