Nainggolan laat zich uit over de titelrace: 'Club Brugge is de favoriet'

Nainggolan laat zich uit over de titelrace: 'Club Brugge is de favoriet'

10-12-2021 19:04
5

We zijn halfweg de reguliere competitie en stilaan is de titelrace nu ook helemaal ingezet. Union staat aan de leiding, maar de grote favoriet blijft Club Brugge. Dat vindt Radja Nainggolan.

Royal Antwerp FC en vooral het bestuur wil voor die titel gaan. Volgens Nainggolan is Club Brugge echter nog steeds de grote favoriet voor die titel. "Ze zitten nu in een mindere periode, maar ze staan er toch, hè. En ze hebben een grote kern", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Ziet de middenvelder van Antwerp ook andere ploegen die nog aanspraak kunnen maken op de prijs? "Goh, ik denk dat Gent goed speelt en weer naar boven gaat komen. Genk speelt ook goeie voetbal, maar is dan weer te wisselvallig", geeft hij aan.

RSC Anderlecht ziet hij dan weer niet als een titelfavoriet. Sterker nog, overtuigen deed paars-wit hem allerminst. "Anderlecht, daar was ik nog niet van onder de indruk. Zeker niet", geeft de middenvelder aan.

Antwerp staat momenteel op een gedeelde tweede plek met Club Brugge, op vier punten van leider Union. Zij worden achtervolgd door Charleroi (29), RSC Anderlecht (28) en KAA Gent (27). KRC Genk staat op de achtste plek met 22 punten.