Origi overtuigt opnieuw bij Liverpool: 'Zal de geschiedenisboeken ingaan'

Origi overtuigt opnieuw bij Liverpool: 'Zal de geschiedenisboeken ingaan'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 13:00wo 08-12-2021 om 13:00

Divock Origi is bezig aan een bijzonder goede periode bij Liverpool FC. Hij kroonde zich afgelopen weekend al tot de grote held tegen Wolverhampton en deed die stunt nog eens over tegen AC Milan.

De Rode Duivel kreeg in de Champions League een basisplek tegen AC Milan. Daarin wist hij ook te overtuigen met het winnende doelpunt in de 1-2 zege. Liverpool-icoon Michael Owen zag Origi ook uitblinken.

"Ik denk soms dat hij beter is als luxe-invaller, maar je kan moeilijk naast de goals kijken die hij gemaakt heeft", klinkt het bij BT Sport. "Hij zal de geschiedenisboeken van Liverpool ingaan voor wat hij allemaal verwezenlijkt heeft", geeft Owen aan.

Toch was de voormalige aanvaller ook nog kritisch voor Origi. "Voor mij komt Origi niet in de buurt van de top vier - Firmino, Salah, Mané en Jota. Daar staat hij nog een trapje onder. Maar als je een supersub bent als hij, dan is dat niet belangrijk. In januari zal hij door de Africa Cup een paar matchen mogen starten, maar ik blijf vaak op mijn honger zitten als hij aan de aftrap komt", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws