Breaking news

Geen vermindering voor Van Holsbeeck: Ex-Anderlechtmanager blijft maand in de cel

Club Brugge boekt negatief record en tweede negatief record dreigt

Club Brugge boekt negatief record en tweede negatief record dreigt

Gepubliceerd: dinsdag 7 december 2021 om 20:49di 07-12-2021 om 20:49

Laatste update: woensdag 8 december 2021 om 09:30wo 08-12-2021 om 09:30

Club Brugge begon geweldig aan haar Europese campagne. Maar daarna ging het almaar minder en minder. Blauw-Zwart heeft nu een negatief record in de Champions League beet en een tweede dreigt. 

Club Brugge begon met een 1-1 gelijkspel tegen PSG. Daarna won het met 1-2 van Leipzig. Blauw-Zwart viel evenwel snel van haar voetstuk. Eerst verloor het met 1-5 van Manchester City. Daarna verloor het in Engeland met 4-1. Op de voorlaatste speeldag ging Club Brugge thuis de boot in met 0-5 tegen Leipzig en dinsdag was er dan de 4-1 nederlaag tegen PSG. Nooit eerder verloor een ploeg in de Champions League vier keer op rij met minstens vier tegendoelpunten. Een negatief record dus voor Club Brugge.

Deze campagne slikte Club Brugge dus in totaal 20 goals. Een tweede negatief record dreigt, want geen enkele ploeg deed dit seizoen slechter. De meeste clubs moeten wel nog hun 6e groepswedstrijd spelen, maar het ziet er niet goed uit voor Club Brugge. Besiktas zit dit jaar aan 14 tegentreffers in de groepsfase van de Champions League. De Turken spelen dinsdag nog op het veld van Dortmund. Malmö slikte tot nu toe 13 tegentreffers. De Zweden spelen woensdag nog in Turijn tegen Juventus.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws