Opvallend gerucht: 'Antwerp denkt aan coach Cherchesov om Priske te vervangen'

Opvallend gerucht: 'Antwerp denkt aan coach Cherchesov om Priske te vervangen'

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 16:01ma 06-12-2021 om 16:01

Brian Priske is toch nog steeds niet zeker over het behoud van zijn job bij Royal Antwerp FC. The Great Old blijft speuren naar een nieuwe trainer en heeft die mogelijk in Rusland gevonden.

Met dat bericht komt Sport Express naar buiten. Volgens de Russische bron staat Stanislav Cherchesov op het lijstje van Antwerp. De trainer was van 2016 tot de zomer van 2021 bondscoach van Rusland, maar nam recent afscheid van de nationale ploeg. Nu is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging, die hij mogelijk bij Antwerp heeft gevonden.

Een goedkope trainer is Cherchesov echter niet. De voormalige coach van ook Legia Warschau, Dinamo Moskou, Terek Grozny en Spartak Moskou verlangt naar verluidt een jaarsalaris van om en nabij de 1,2 miljoen euro.

Dat lijkt Antwerp echter niet af te schrikken. Cherchesov blijft een kandidaat om het roer over te nemen van Priske, als men bij The Great Old besluit om afscheid te nemen van de Deen. Opvallend, want The Great Old doet nog steeds mee om de titel, maar heeft wel enkele zwakke resultaten neergezet in de Croky Cup en Europa.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws