Vierde verlengingen in achtste finales: Standard en Beerschot spelen halfuur extra

Vierde verlengingen in achtste finales: Standard en Beerschot spelen halfuur extra

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 22:34do 02-12-2021 om 22:34

In de beker van België wordt het langer wachten op de laatste kwartfinalist. Standard en Beerschot spelen als vierde wedstrijd verlengingen. 

De bekerwedstrijd begon geanimeerd met aanvallend spel langs beide kanten. Al snel leverde dat een doelpunt op voor Standard, maar Klauss werd teruggefloten wegens buitenspel. Het bleek een echte cupmatch, er werd veel strijd geleverd en er werd niet teruggedeinsd. 

Richting het einde van de eerste helft kwam Beerschot nog eens opzetten, maar verder dan dreiging kwamen ze niet. In een eerste helft met kansen op een doelpunten werd er niet gescoord. Beerschot had met Holzhauser en Soumaré de grootste kansen.

Tweede helft
In het tweede deel kwam Standard erg scherp uit de kleedkamer. De Rouches creëerden ook grote kansen met twee kopballen van Dussenne. Hierna was ook Beerschot dichtbij het openingsdoelpunt. Holzhauser raakte het doelhout.

De wedstrijd kwam helemaal onder stoom. Henkinet moest verschillende keren de meubelen redden en ook Vanhamel moest paraat zijn. Vooral op stilstaande fases was Standard erg gevaarlijk. 

De wedstrijd bleef tot in de slotfase wervelen. Zowel Beerschot als Standard hadden een mirakel nodig om niet te scoren. Het was opvallende hoe beide ploegen kansen bleven krijgen op stilstaande fases. In de slotfase konden zowel Tapsoba als Dom de winning goal binnenknikken. 

Het mocht niet zijn in de reguliere speeltijd, dus gaan we naar verlengingen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws