'Brighton volgt prestaties van smaakmakers Union, vertrek is mogelijk'

'Brighton volgt prestaties van smaakmakers Union, vertrek is mogelijk'

02-12-2021 19:15
0

Union blijft dit seizoen maar overtuigen en heeft enkele uitblinkers in de rangen rondlopen. De Brusselse club dreigt daardoor ook snel enkele smaakmakers te gaan verliezen. Mogelijk aan moederclub Brighton & Hove Albion.

De Engelse journalist Brian Owen van de krant The Argus weet namelijk dat men bij Brighton de prestaties van enkele jongens bij Union nauwlettend opvolgt. Het is dus niet uitgesloten dat de club deze winter (of volgende zomer) enkele uitblinkers van Union in huis haalt, waaron Dante Vanzeir en Kaoru Mitoma.

"Ze kijken wat Mitoma doet en men vraagt zich af of hij al eerder kan terugkeren naar Brighton", zegt Owen bij La Capitale. "Daarnaast wordt ook de vraag gesteld of Vanzeir een piste kan zijn, aangezien hij ook werd gelinkt aan Brentford en Atalanta", klinkt het.

Toch lijkt het duo nog even de tijd te gaan krijgen om Union aan Play-Off 1 te helpen en misschien zelfs een prijs. Vanzeir en Mitoma kunnen alleszins bijzonder mooie statistieken voorleggen. Vanzeir was al goed voor tien doelpunten en zes assists in zeventien partijen. Mitoma heeft dan weer vijf doelpunten en één assist achter zijn naam staan na elf duels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie