Gheysens steunt Priske: “Stillaan het gevoel dat alles op z’n plaats valt”

Gheysens steunt Priske: “Stillaan het gevoel dat alles op z’n plaats valt”

30-11-2021 09:45
3

Royal Antwerp FC is in Europa uitgeschakeld, maar in de eigen competitie draait het mee bovenaan het klassement. Tegenover Gazet van Antwerpen spreekt Paul Gheysens zijn steun uit over coach Brian Priske.

Antwerp staat tweede in de Jupiler Pro League. “We staan daar goed. Hebben we al denderend gespeeld? Neen. Maar hebben we in bepaalde matchen góéd gespeeld? Absoluut. Neem nu die match van zondag (de 3-0-zege tegen Oostende, red .). Voor de rust zag je de vermoeidheid, maar na de rust koos de coach voor een andere strategie en hebben de spelers die goed uitgevoerd.”

Gheysens is optimistisch. “Stilaan heb ik het gevoel dat alles op z'n plaats valt. We hebben veel nieuwe spelers moeten integreren, wat niet evident is. Dat zijn allemaal mensen - veelal jónge mensen - die elkaar niet kenden. Die graag ook hun eigen talent maximaal naar boven zagen komen. Ze hebben moeten leren dat voetbal een groepsspel is.”

Gheysens is ook lovend voor hoofdtrainer Priske. “Maar intussen zit het goed. De coach heeft dat in de goede richting gekregen. Ik denk dat we dicht bij de synchronisatie van talent, mentaliteit en inzet zijn. Individueel groeit iedereen naar een hoger niveau - Nainggolan, Samatta,… - en ook het samenspel verloopt steeds beter.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie