UPDATE: ‘Moeskroen mag geen wintertransfers doen van licentiecommissie’

UPDATE: ‘Moeskroen mag geen wintertransfers doen van licentiecommissie’

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 20:01ma 29-11-2021 om 20:01

Laatste update: dinsdag 30 november 2021 om 14:06di 30-11-2021 om 14:06

Moeskroen maakte de voorbije weken een stevige comeback in Eerste Klasse B en wist de voorbije vier wedstrijden telkens te winnen. Het is inmiddels naar een zesde plek in de stand gestegen, maar toch zit de club nog steeds in een crisissfeertje. Daar heeft het bestuur alles mee te maken.

Eerder deze maand raakte bekend dat eigenaar Gerard Lopez op zoek is naar een overnemer en graag van Moeskroen af wil. Hij heeft de geldkraan ook dichtgedraaid, waardoor de spelers en werknemers nog steeds wachten op hun loon van oktober. Volgens La Dernière Heure dreigt de situatie nu te escaleren.

De Waalse krant geeft aan dat er zondagavond na het gewonnen duel tegen Lierse Kempenzonen nog een meeting werd gehouden tussen de spelers en enkele leden van de directie. Daarin zouden de spelers garanties hebben geëist dat ze hun loon snel zouden krijgen, maar die garanties kon voorzitter Patrick Declerck niet geven.

De spelers besloten daarop al snel om te vertrekken en al na enkele minuten de meeting te beëindigen. Ze hadden maandag sowieso een vrije dag, maar op dinsdag moet er in principe getraind worden. Al is het nog maar de vraag of de spelers ook present zullen tekenen.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Moeskroen voorlopig geen wintertransfers mag doen van de licentiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Bij een tussentijdse controle werd opgemerkt dat de spelers en trainers vorige maand niet werden betaald.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws