Real Madrid mist Hazard niet, Vinicius uitgeroepen tot Speler van de Maand

Real Madrid mist Hazard niet, Vinicius uitgeroepen tot Speler van de Maand

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 18:00ma 29-11-2021 om 18:00

Voor Eden Hazard is november 2021 een maand om snel te vergeten. Voor die andere winger van Real Madrid, Vinicius Junior, helemaal niet. De Braziliaan werd verkozen tot Speler van de Maand bij de Koninklijke.

In november kwam Hazard amper 7 minuten in actie voor Real Madrid. De voorbije twee matchen miste onze landgenoot door problemen aan de maag. Het verhaal van Hazard bij Real Madrid lijkt stilaan tot een einde te komen.

Terwijl Hazard geen rol van betekenis speelt voor Real Madrid, is Vinicius momenteel de grote man voor de ploeg van Carlo Ancelotti. De Braziliaan maakte indruk met zijn dribbels en belangrijke goals. Het leverde hem de award van Speler van de Maand op.

Volgens Bernabeu Digital is de ontwikkeling van Vinicius slecht nieuws voor Hazard. Volgens de bron wil Real Madrid de Rode Duivel sneller dan verwacht van de hand doen. Deze winter zou Hazard de Spaanse topclub al mogen verlaten. Qua loon zou het vertrek heel veel schelen. Hazard zou begrip hebben voor de situatie, maar wacht op een officiële mededeling van de club alvorens uit te kijken naar een nieuwe werkgever. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws