Genk likt de wonden na Club Brugge: “Dit valt niet uit te leggen

Genk likt de wonden na Club Brugge: “Dit valt niet uit te leggen"

29-11-2021 07:20
4

Ondanks een 2-1 voorsprong en een man meer op het veld verloor KRC Genk uiteindelijk met 2-3 van Club Brugge. Ondanks twee doelpunten was Patrik Hrosovsky na de topper begrijpelijk ontgoocheld.

Genk kwam tegen Club Brugge op achterstand, maar de match kantelde door de treffers van Hrosovsky en de rode kaart van Ignace Van den Brempt. Toch gaven de Limburgers het nog uit handen. "Dit valt niet uit te leggen", aldus de Genkse doelpuntenmaker in Het Belang van Limburg. "De trainer bracht bij een 2-1-stand Heynen nog in de ploeg als bijkomende controleur en toch verloren we uitgerekend de controle."

Groep achter Van den Brom
John van den Brom ligt bij een deel van de aanhang niet meer in de bovenste schuif, maar Hrosovsky stipt aan dat de trainer weinig te verwijten valt. "Het zijn de spelers die in de fout zijn gegaan. Ik heb niet de indruk dat het tussen de groep en de trainer scheef zit."

In de stand staat Genk nu slechts tiende. De kloof met leider Union is nog altijd dertien punten. Woensdag kan Genk zich al revancheren tegen Club Brugge. Blauw-Zwart zakt immers in het kader van de Beker van België terug af naar de Cegeka Arena.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie