Vrancken (KV Mechelen) na nederlaag: We waren niet op de afspraak

Vrancken (KV Mechelen) na nederlaag: "We waren niet op de afspraak"

28-11-2021 14:15
2

KV Mechelen ging zaterdag met 3-1 onderuit op het veld van Cercle Brugge. Enigzins verrassend omdat Malinwa een week voordien Club Brugge nog over de knie had gelegd. "Het was een heel andere match dan vorige week. Hier zat veel meer mentaliteit in", vertelt KV-coach Wouter Vrancken aan Sporza

Vrancken zag wat er ontbrak bij zijn ploeg om aanspraak te kunnen maken op de overwinning. "De vechtersmentaliteit is de basis bij Cercle. En ook de basis van het voetbal. Je moet er je voet kunnen langs zetten qua mentaliteit en agressiviteit, om dan kwaliteit te tonen in balbezit. Maar dat eerste is wel het belangrijkste en dat hebben we vandaag niet gedaan. We waren niet op de afspraak."

KV Mechelen startte niet scherp genoeg aan de wedstrijd volgens Vrancken. "Je moet er vanaf de 1e minuut vol voor gaan, want tijdens de wedstrijd is het heel moeilijk om die klik nog te maken. Dan is het eigenlijk onmogelijk om dat nog te veranderen."

Woensdag ontmoeten beide ploegen elkaar opnieuw in de Croky Cup. Vrancken wil dan iets rechtzetten met Malinwa. "We zullen er alles aan doen om in de beker revanche te nemen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie