Moeilijke weken voor Antwerp: Priske heeft de druk onderschat

Moeilijke weken voor Antwerp: "Priske heeft de druk onderschat"

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 11:30do 25-11-2021 om 11:30

Laatste update: donderdag 25 november 2021 om 11:39do 25-11-2021 om 11:39

Brian Priske beleeft niet de makkelijkste weken bij Antwerp. De coach staat onder zware druk, maar algemeen manager Sven Jaecques had hem wel verwittigd.

"We hebben hem van in het begin gezegd dat die druk er zou zijn", aldus Jaecques bij Gazet Van Antwerpen. "We hebben het hem dus niet makkelijk gemaakt, maar het was wel duidelijk. (glimlacht) We hebben hem meteen gezegd: Dit is Antwerp, hier staan we voor, dit is onze voorzitter en dit hebben we geïnvesteerd. Ik denk dat hij die druk in het begin onderschat heeft, maar dat hij ze intussen wel voelt."

Van een ontslag is voorlopig echter nog geen sprake bij Antwerp. "Uiteraard hadden we graag én de beker gewonnen én de Europa League én de titel. Maar dat kan niet, zeker als je een halve ploeg en hele staf hebt moeten vervangen. Je moet het geheel bekijken en beseffen dat voor bepaalde zaken tijd nodig is", besluit Jaecques.

Antwerp verloor afgelopen zondag nog met 2-1 van STVV. Tegen Eintracht Frankfurt moet het de laatste strohalm grijpen in de Europa League. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws