Antwerp reisde met negentien spelers af naar Frankfurt, spoeling is dun achterin

Antwerp reisde met negentien spelers af naar Frankfurt, spoeling is dun achterin

24-11-2021 17:36
0

Royal Antwerp FC heeft voet aan grond gezet op Duitse bodem. Donderdagavond moet The Great Old proberen om haar Europese seizoen van nog enige glans te voorzien op het veld van Eintracht Frankfurt. Bij een nederlaag is het verhaal helemaal geschreven. Brian Priske heeft echter kopzorgen, vooral achterin.

De voorbije weken moest Antwerp het al zonder flankverdedigers Jelle Bataille en Aurelio Buta stellen, die allebei in de lappenmand liggen. Ook de verplaatsing naar Frankfurt kwam voor hen nog te vroeg. Gazet van Antwerpen zag hen dan ook niet op het vliegtuig stappen. Negentien anderen deden dat wel, onder wie ... Robbe Quirynen. De jongeling is al even uit beeld verdwenen, maar door de afwezigheid van het eerdere duo zitten met Ritchie De Laet en Sam Vines slechts twee andere vleugelverdedigers in de selectie.

Overigens heeft Priske nog meer afwezigen te verduren, al ligt dat deels aan zichzelf. Faris Haroun en Abdoulaye Seck mogen immers niet aantreden in de Europa League, omdat zij niet op de Europese lijst waren opgenomen. Vooral die laatste zal nodig gemist worden, want de voorbije twee duels liet hij een goede indruk na in het hart van de Antwerp-defensie. Mogelijk komt Diniz Almeida of Dorian Dessoleil weer in het elftal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie