Leipzig met sterk gehavende ploeg in Brugge: Dat zullen ze zich beklagen

Leipzig met sterk gehavende ploeg in Brugge: "Dat zullen ze zich beklagen"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 11:00wo 24-11-2021 om 11:00

Club Brugge neemt het woensdagavond op tegen Leipzig in een levensbelangrijk duel. De Duitsers zakken echter met een gehavend elftal af naar ons land. Eleven Sports-commentator Luc Van Doorslaer schetst bij Sporza een beeld van de situatie.

De inzet is niet min voor Club Brugge. Met minstens een gelijkspel is Club Brugge zeker van een Europese overwintering. Makkelijk zal het uiteraard niet zijn, de voetbalgoden lijken Club echter gunstig gezind. Zo ontbreken er een heleboel spelers bij Leipzig.

"De eerste doelman zal er niet bij zijn. Gulasci zal worden vervangen door Martinez, een doelman met weining ervaring op het hoogste niveau." Ook sterkhouder Poulsen is out met een blessure. "Dat is geen afwezigheid die je zomaar kan opvangen. Hij is toch vaak een nuttige speler voor dit Leipzig."

De belangrijkste afwezige is echter de Spanjaard Olmo. "Hij kwam afgelopen zomer nog in actie op de Olympische Spelen en kampt nu met spierblessures. Bij Leipzig beklagen ze zich het erg dat ze dat toen hebben toegestaan", aldus Van Doorslaer. Ook de hoofdcoach en zijn assistent zullen er overigens niet bij zijn. Beide heren moeten in quarantaine.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws