Buitenspel: Abidal vraagt vrouw om vergeving: 'Ik verdien deze vernedering'

Buitenspel: Abidal vraagt vrouw om vergeving: 'Ik verdien deze vernedering'

Gepubliceerd: dinsdag 23 november 2021 om 17:35di 23-11-2021 om 17:35

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Abidal door het stof na affaire met mishandelde Hamraoui
Éric Abidal gaat diep door het stof voor zijn vrouw Hayet Abidal. Zij wil van de oud-speler van FC Barcelona scheiden, nadat bekend werd dat hij een affaire had met de onlangs mishandelde Paris Saint-Germain-speelster Kheira Hamraoui. 'Vergeef me. Wat je beslissing ook is, je blijft in mijn ogen de vrouw van mijn leven en vooral de moeder van onze geweldige kinderen', schrijft hij op Instagram. 'Ik verdien deze vernedering, zelfs als het me levend doodt. Op een dag zul je me vergeven.'

Overigens wordt zowel Abidal als zijn vrouw door de politie verhoord vanwege de aanval op Hamraoui. Volgens Le Monde houdt de politie rekening met 'een wraakactie in de relationele sfeer'. Onderzoekers stelden vast dat de simkaart in de mobiele telefoon van Hamraoui op naam staat van Abidal. De mannen die Hamraoui aanvielen zouden haar hebben verweten 'te slapen met getrouwde mannen'. Daags na de aanval zou ze hebben gebeld met Abidal.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door E.Abidal Official (@abi22ericabidal)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws