Zomeraankoop rendeert nog niet bij Antwerp: Mag wat meer zijn

Zomeraankoop rendeert nog niet bij Antwerp: "Mag wat meer zijn"

23-11-2021 11:30 Laatste update: 11:34
3

Antwerp haalde afgelopen zomer met Viktor Fischer (27) een grote naam binnen. Na een sterk begin zoekt hij nu naar zijn beste vorm. Ook zijn ex-coach Stale Solbakken ziet dat het beter kan.

Solbakken had Fischer onder zijn hoede bij FC Kopenhagen. Hij weet dat Fischer tot meer in staat is. "In sommige matchen zag ik goeie dingen, maar het mag wat meer zijn. Viktor staat op zijn beste positie, op links, en dus moet hij betere cijfers halen. Maar het probleem is soms dat hij te zelfkritisch is en de lat te hoog legt. Hij moet leren om meer relaxed te zijn en indien nodig simpeler te spelen", legt hij uit bij Gazet Van Antwerpen

Toch is er nog geen reden tot paniek. "Viktor is een artiest die zich belangrijk en geliefd wil voelen. Ik twijfel er trouwens niet aan dat hij nog belangrijk zal worden. Dat hij sterker terugkeert. Sommige mensen denken dat hij nooit nog zo goed zal zijn als in zijn beginperiode bij Ajax, maar dat vind ik onzin. In zijn eerste twee jaren bij Kopenhagen vond ik hem beter."

Fischer speelde inmiddels dertien matchen in de Jupiler Pro League, waarvan tien als basisspeler. Voorlopig kon hij nog maar één doelpunt scoren. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie