Courtois geeft haar 'ontgoocheling van het seizoen', Beerschot-man onder vuur

Courtois geeft haar 'ontgoocheling van het seizoen', Beerschot-man onder vuur

14-11-2021 19:22

K. Beerschot V.A was vorig seizoen nog één van de revelaties in ons land, maar vecht deze campagne tegen de degradatie. De Antwerpenaren dreigen weer naar Eerste Klasse B te zakken. Imke Courtois ziet enkele pionnen bij Beerschot helemaal door de mand vallen.

Rond deze tijd vorig jaar stond Beerschot nog bovenaan in het klassement, maar van de ploeg van vorig seizoen is nu amper nog iets te merken. De Kielse Ratten zijn de rode lantaarn in de Jupiler Pro League en dreigen te degraderen. Enkele sterkhouders van vorig seizoen hebben het ook moeilijk om te bevestigen.

Zo ziet Courtois dat Raphael Holzhauser het bijzonder moeilijk heeft. Zij noemt hem ook de ontgoocheling van het seizoen. "Oké, je kan de slechte prestaties van Beerschot niet alleen in zijn schoenen schuiven, maar voor een kandidaat-Gouden Schoen vorig seizoen voetbalde hij onder de verwachtingen", klinkt het in De Zondag.

De 28-jarige Oostenrijker zit dit seizoen na vijftien partijen toch al aan vier doelpunten en vier assists. Vorig jaar was hij na 35 wedstrijden echter goed voor maar liefst zestien doelpunten én zestien assists.