Carrasco en Atlético geven winst uit handen na sensationele slotfase

07-11-2021 18:21 Laatste update: 18:24
1

De wedstrijd tussen Valencia en Atlético Madrid is spectaculair geëindigd. Atlético dacht met 1-3 te winnen, maar had niet gerekend op een dubbelslag in blessuretijd van Hugo Duro. Hij draaide een 1-3 achterstand om in een 3-3 gelijkspel.

Valencia-doelman Jasper Cillessen moest na ruim een half uur vissen toen Luis Suárez de bal via de binnenkant van de paal binnenwerkte. Via een eigen doelpunt van Stefan Savic kwam de club uit de sinaasappelstad wel op gelijke hoogte.

Goals van Antoine Griezmann en Sime Vrsaljko (minuut 58 en 60) leken genoeg voor de zege van Atlético. Valencia was dood en begraven, maar invaller Duro zette Estadio Mestalla in vuur en vlam door in blessuretijd tot twee keer toe het net te vinden.

Daardoor loopt Atlético de kans om in punten gelijk te komen met nummer twee Real Sociedad mis. Valencia blijft op plaats tien staan en heeft evenveel punten als FC Barcelona.