Mignolet geeft fouten toe: Standard komt door mij terug in de wedstrijd

Mignolet geeft fouten toe: "Standard komt door mij terug in de wedstrijd"

07-11-2021 16:18
4

Simon Mignolet kende geen al te beste wedstrijd voor Club Brugge en zag Blauw-Zwart door twee fouten van hem de overwinning uit handen geven. Ook Mignolet beseft dat hij geen al te beste partij speelde.

Club Brugge stond op een 2-0 voorsprong, maar gaf die voor rust nog uit handen na een fout van Mignolet. De doelman kwam te snel uit zijn doel en Donnum profiteerde maximaal. "Ze komen terug in de wedstrijd na een fout van mij. Ik dacht dat ik eerst bij de bal zou zijn maar schat hem verkeerd in, als doelman betaal je zo'n fouten natuurlijk", geeft Mignolet toe bij Eleven Sports.

Daar bleef het niet bij, want in de tweede helft beging hij ook een penaltyfout op diezelfde Donnum. Al was hij niet helemaal tevreden met die beslissing. "Ik ga voor de bal maar hij is net wat sneller. Er kan volgens mij geen doelpunt uit komen dus dan is een penalty wel zwaar", klinkt het.

"Ik begrijp ook wel dat je daarvoor penalty fluit", geeft Mignolet nog toe. "Maar het begon al in de eerste helft door hen zuurstof te geven met dat doelpunt. Ze proberen er een gevecht van te maken met veel lange ballen en strijd in de tweede helft."

Opnieuw puntenverlies dus voor Club Brugge, dat de tweede plek uit handen dreigt te geven. "We verliezen nu thuis punten, dat is zeer zuur en frustrerend. Na de internationale break moeten we zo snel mogelijk opnieuw winnen", besluit de doelman.