KRC Genk rekent wéér op Arteaga: Vermoeidheid? Voel ik niet

KRC Genk rekent wéér op Arteaga: "Vermoeidheid? Voel ik niet"

04-11-2021 08:45 Laatste update: 08:48

KRC Genk krijgt donderdagavond een lastige opdracht tegen West Ham United. Gerardo Arteaga gelooft in de kansen van zijn team, ook al werd er in de heenmatch met 3-0 verloren.

Arteaga speelde voorlopig al elke competitieminuut bij KRC Genk, maar de vermoeidheid slaat nog niet toe. "Die voel ik niet", geeft Arteaga aan bij Het Belang Van Limburg. "Fysiek ben ik in orde. Vorig seizoen kwam ik minder aan bod, dus ik ben blij met de huidige situatie. Dat is waar je elke dag voor traint. Ik wil altijd en overal spelen."

Tegen West Ham United wacht sowieso een zware match. Twee weken geleden werd KRC Genk met de neus op de feiten gedrukt. "Een nuttige ervaring. We weten nu hoe zij spelen en op welke vlakken wij tekortschoten. We mogen niet hervallen in diezelfde fouten en hebben daar hard op gewerkt. Ik verwacht dus dat wij het in de terugmatch beter zullen doen."

KRC Genk heeft net als concurrenten Dinamo Zagreb en Rapid Wenen 3 op 9. Met een stuntzege tegen West Ham United kan het dus een mooie zaak doen.