Lommel broedt op baanbrekend stadionproject: City heeft een eigen visie

Lommel broedt op baanbrekend stadionproject: "City heeft een eigen visie"

Lommel SK broedt op een nieuw project rond haar stadion. Daartoe gaf City Football Group, de groep boven de Noord-Limburgse club de aanzet toe.

In Het Belang van Limburg vertelt Paul Kerkhofs, de man die de deal met City regelde dat er plannen zijn voor een nieuw project. Daarbij wil men een nieuwe vorm van een stadion creëren: “City Group heeft een eigen visie op. Zij denken dat alle profploegen, behalve de grote, teruggaan naar kleinere stadions, waar alleen de supporters die voor sfeer zorgen nog aanwezig zijn.”

Op die manier zou men het stadion van Lommel vereenvoudigen. De overige supporters zouden via een digitale beleving optimaal van thuis uit kunnen kijken.

City werkt daarvoor samen met een gespecialiseerd bedrijf dat het project mee op poten zet. “Een van de medeaandeelhouders van de City Football Group, naast sjeik Mansour, is het Amerikaanse bedrijf Silverlake, dat investeert in digitale beleving. Er is dus eerder interesse om in Lommel een proeftuin op te zetten”, aldus Kerkhofs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie