Dompé is plots de assistkoning: Ik ben volwassener geworden

Dompé is plots de assistkoning: "Ik ben volwassener geworden"

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 13:15di 26-10-2021 om 13:15

Laatste update: dinsdag 26 oktober 2021 om 13:32di 26-10-2021 om 13:32

Jean-Luc Dompé is aardig op dreef bij Zulte Waregem. De Fransman heeft nu al acht assists en leidt daarmee het klassement. Het voormalige enfant terrible is naar eigen zeggen volwassen geworden.  

Bij Standard, Eupen en KAA Gent liep het mis voor Dompé, maar bij Zulte Waregem komt hij nu toch boven water. "Ik moet deze lijn een heel seizoen lang proberen aanhouden", vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "Het is niet omdat ik nu acht assists tel, dat ik een reden heb om feest te vieren. Pas als ik nog het hele seizoen beslissend kan zijn, zal ik tevreden kunnen zijn."

Dompé is niet verbaasd door zijn mooie statistieken. "Ik ben volwassener geworden. Waar ik voordien jong en speels was, ben ik nu een echte voetballer geworden. Ik ben 26 jaar. Het is dan ook nu dat ik moet bevestigen en het elk weekend moet bewijzen. Ik heb in het laatste jaar veel progressie geboekt en ik denk dat dit voor iedereen een goede zaak is."

Zulte Waregem krijgt dinsdagavond een taaie kluif in de Croky Cup, want het moet op bezoek bij RWDM. Mogelijk krijgt Dompé rust in die wedstrijd. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws