Withete Mourinho: 'Jullie zouden zelfs in de Noorse competitie niet eens spelen!'

Withete Mourinho: 'Jullie zouden zelfs in de Noorse competitie niet eens spelen!'

23-10-2021 15:00
5

José Mourinho is tijdens de rust van de Conference League-wedstrijd tussen AS Roma en Bodo/Glimt, die door de Romeinen verrassend met 6-1 werd verloren, helemaal uit zijn dak gegaan. De Portugees liet geen spaan heel van de prestaties van zijn eigen spelers.

Il Corriere dello Sport heeft een reconstructie van de rusttoespraak van Mourinho gemaakt en The Special One was niet mals voor zijn spelers. "Sommigen van jullie zouden in de Noorse competitie niet eens aan spelen toekomen", beet hij ze volgens de Italiaanse sportkrant toe. "Zelfs in de Serie B zouden jullie geen speeltijd krijgen!"

Na afloop van de wedstrijd toonde Mourinho zich niet onder de indruk van zijn eigen ploeg, maar ook niet van Bodo/Glimt. Tegen een Noorse verslaggever zei hij dat de ploeg die met 6-1 won 'hem niet kon bekoren, omdat ze alleen maar beter waren dan het tweede team van AS Roma'. Daarmee kregen niet alleen de Scandinaviërs onderuit de zak, maar ook zijn eigen ploeg.

In de rust stond het 'pas' 2-1 voor de Noren en dus is het de vraag wat de Portugese manager na de wedstrijd nog allemaal heeft gezegd.