Mignolet moest heel wat brandjes blussen: Ze kregen ongelooflijk veel kansen

Mignolet moest heel wat brandjes blussen: "Ze kregen ongelooflijk veel kansen"

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 23:44di 19-10-2021 om 23:44

Geen stunt van de eeuw voor Club Brugge. Tegen Manchester City moest de Belgische landskampioen de wet van de sterkste ondergaan: 1-5. Zelfs de gelauwerde Simon Mignolet kon geen afstraffing vermijden.

Uiteraard kon de doelman van Club niet anders dan toegeven dat zijn ploeg "geen enkele aanspraak" kon maken op puntengewin. "Ik denk dat Man City een maatje te groot was", vat hij het nog enigszins mild samen bij Het Nieuwsblad. "Dat kan gebeuren." In het begin van de partij kon Club nog iet of wat weerwerk bieden, maar halverwege de eerste helft drukte City het gaspedaal (te) diep in. "Ze hebben veel kwaliteit en kregen ongelooflijk veel kansen."

Hoewel de nederlaag zwaar oogt, spreekt Mignolet over een "normaal resultaat" gezien het klasseverschil. Die 1-5 wil overigens weinig tot niets zeggen over de terugmatch in Manchester, verzekert hij. "Hier lessen uit trekken" is de boodschap. Mignolet vond tot slot dat City toch wel over nog een surplus aan kwaliteit beschikte ten opzichte van PSG. "Het is de eerste keer dat we in de Champions League tegen zóveel kwaliteit spelen", besluit hij. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws