'Kompany komt na nieuw puntenverlies stevig onder druk te staan bij Anderlecht'

'Kompany komt na nieuw puntenverlies stevig onder druk te staan bij Anderlecht'

Gepubliceerd: maandag 18 oktober 2021 om 06:58ma 18-10-2021 om 06:58

RSC Anderlecht is er zondag niet in geslaagd om de drie punten te pakken tegen STVV. Ondanks twee strafschoppen speelde het met 2-2 gelijk tegen de Kanaries. Alweer een teleurstelling voor Vincent Kompany, die weer stevig onder druk komt te staan.

Kompany werd enkele weken geleden nog in vraag gesteld als trainer van RSC Anderlecht, maar die druk was de voorbije dagen toch wat gaan liggen. Na vier partijen op rij zonder winst en een 17 op 33 in de competitie lijken er toch weer wat donderwolken boven het Lotto Park te komen.

Bij Het Laatste Nieuws weet men namelijk dat Kompany binnenkort punten gaat moeten sprokkelen met Anderlecht. Volgens het dagblad wordt er met een 'scherpe blik' gekeken naar de prestaties en de evolutie van de ploeg. Anderlecht investeerde namelijk flink in de huidige spelerskern en binnen het bestuur kan men dan ook niet tevreden zijn met de plek in de middenmoot.

Kompany krijgt bij Anderlecht de komende weken wel de kans om punten te sprokkelen. Met K. Beerschot V.A (thuis), La Louvière (beker, uit), Oud-Heverlee Leuven (thuis), Royal Antwerp FC (uit) en KV Kortrijk (thuis) heeft Anderlecht geen ontzettend moeilijk programma.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws