UPDATE: Fabrizio Romano maakt melding van Pedri-clausule van één miljard

UPDATE: Fabrizio Romano maakt melding van Pedri-clausule van één miljard

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 10:10wo 13-10-2021 om 10:10

Laatste update: woensdag 13 oktober 2021 om 14:00wo 13-10-2021 om 14:00

FC Barcelona werkt aan de toekomst en is bezig met de contracten van een groot aantal zelfopgeleide spelers. Pedri is de eerste in dat rijtje, meldt Diario SPORT: Barça zal één dezer dagen bekendmaken dat het de achttienjarige Canariër voor langere tijd aan zich heeft gebonden, klinkt het.

Pedri kwam in 2020 over van Las Palmas en tekende toen een tweejarig contract, maar die verbintenis moet op zeer korte termijn opengebroken worden. Volgens Diario SPORT zijn beide partijen zo goed als akkoord en is er mogelijk vóór de wedstrijd tegen Valencia van zondagavond al nieuws. Pedri zal bijtekenen tot 2026, inclusief optie voor één extra jaar, klinkt het. Bovendien zal zijn huidige transferclausule van vierhonderd miljoen euro opgewaardeerd gaan worden.

Als de handtekening van Pedri eenmaal is gezet, is Barcelona echter nog niet klaar. Directeur Ferran Reverter liet onlangs weten dat ook de gesprekken met Ansu Fati lopen. SPORT weet bovendien te melden dat Barça ook langer door wil met Ronald Araújo en de dit seizoen doorgebroken Gavi.

Update: Ook transferspecialist Fabrizio Romano weet te melden dat Pedri binnenkort zijn handtekening gaat zetten. De achttienjarige middenvelder en de club hebben een akkoord bereikt over een nieuwe vijfjarige verbintenis. Met name de gelimiteerde afkoopsom heeft een flinke upgrade gekregen: geïnteresseerde clubs kunnen Pedri niet langer voor vierhonderd miljoen, maar voor één miljard (!) ophalen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws