Van den Brom over toekomst bij KRC Genk: “Niet gevoel dat het van moeten is”

Van den Brom over toekomst bij KRC Genk: “Niet gevoel dat het van moeten is”

19-02-2021 17:12 Laatste update: 17:33
18

De positie van John van den Brom wordt bij KRC Genk in vraag gesteld. Het bestuur had al een gesprek met de trainer én spelersgroep en de Nederlander laat zich tegenover Het Laatste Nieuws nu uit over zijn toekomst bij de Limburgers.

Van den Brom denkt niet dat de komende wedstrijd tegen Beerschot bepalend is voor zijn toekomst. “Ja, ik heb bij jullie geloof ik gelezen dat het van moeten is”, begint van den Brom. “Mijn dochter was al een beetje in paniek. Maar als ik hier met de mensen zoals Dimitri (De Condé, red) of de voorzitter (Peter Croonen, red) praat, heb ik niet het gevoel dat het resultaat zondag bepalend is voor mijn toekomst.”

“Maar als het minder gaat, heb je gezeik”, gaat de Nederlandse T1 van KRC Genk verder. “Zo gaat dat in elke club. Of denk je dat Koeman bij Barcelona prettige vragen krijgt? Wat zij wel eisen en dat eis ik ook, is dat we zondag met een over-mijn-lijk-mentaliteit op dat veld staan. We moeten onszelf belonen en tonen wij het gewoon waard zijn om ons plekje in play-off 1 in te nemen.”