Transfer op til? 'Anderlecht-doelwit was op bezoek in het Astridpark'

Transfer op til? 'Anderlecht-doelwit was op bezoek in het Astridpark'

10-05-2019 07:31 Laatste update: 07:45
13

RSC Anderlecht wil zich komende zomer versterken met een aantal kwaliteitsvolle spelers. Eén van hen moet Michel Vlap worden. De middenvelder van het Nederlandse Heerenveen ging zelfs al in op een uitnodiging van Anderlecht.

Volgens Het Laatste Nieuws is het Anderlecht menens om Vlap weg te plukken uit de Eredivisie. Paars-wit voerde al gesprekken over de transfervoorwaarden van de spelmaker. Bovendien nodigde Anderlecht hem al uit om een wedstrijd bij te wonen. Vlap ging trouwens in op die vraag.

Naar verluidt is Vlap gecharmeerd door de interesse van Anderlecht. Het enige struikelblok is momenteel de vraagprijs. Heerenveen mikt namelijk op een transfersom van acht miljoen euro, terwijl Anderlecht hoopt dat die nog wat zakt.  Vlap was dit seizoen al goed voor zestien doelpunten en zes assists.

Nieuwe spits
Daarnaast wil Anderlecht ook een nieuwe aanvaller in huis halen. De naam van Dieumerci Mbokani circuleert al langer, maar binnen het bestuur is nog niet iedereen overtuigd. Ook volgt ook Alexander Isak, de Dortmund-huurling die momenteel het mooie weer maakt bij Willem II.