Fabregas baalt: “Henry was de reden dat ik naar Monaco ging”

Fabregas baalt: “Henry was de reden dat ik naar Monaco ging”

28-01-2019 18:03
3

Thierry Henry heeft niet lang kunnen genieten van zijn tijd bij AS Monaco. De voormalige trainer van de Rode Duivels werd de laan uitgestuurd. Nieuwe aanwinst Cesc Fabregas baalt.

Fabregas kwam deze winter over van Chelsea. De Spaanse middenvelder speelde in het verleden samen met Henry bij Arsenal. “We zijn bedroefd voor Titi want ik denk dat hij een topcoach zal worden. Meer nog, ik ben daar zelfs zeker van”, wordt Fabregas geciteerd door Het Laatste Nieuws.

“Het voetbal wacht niet en misschien was dit niet het juiste moment, of heeft hij niet genoeg tijd gekregen om al zijn projecten te realiseren. Maar dat kan gebeuren, dat is het leven. Ik wil er ook niet om liegen: de aanwezigheid van Henry was één van de belangrijkste redenen voor mijn komst naar Monaco. Thierry heeft me opgebeld, hij kende mijn situatie en wou dat ik alle minuten zou spelen”, aldus Fabregas.

Jardim
Leonardo Jardim is de opvolger van Henry. “Jardim kan ervaring en nieuwe ideeën aanbrengen. Ik heb hem al gesproken, maar ik moet hem ook niet uitleggen wat ik kan bijbrengen, hij kent me goed genoeg. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat ik ter beschikking sta van het elftal.”