Kabasele krijgt klop van De Bruyne en co., Depoitre scoort eerste PL-goal

16-09-2017 17:56

Drie dagen na het CL-treffen tegen Feyenoord heeft Manchester City ook uitgehaald tegen Watford. Watford kreeg zaterdagmiddag met 0-6 klop. Sergio Agüero tekende voor drie treffers, Kevin De Bruyne was goed voor één assist.

Watford, met Christian Kabasele in de basis, was totaal niet opgewassen tegen City. De sterrenploeg won een week geleden met 5-0 van Liverpool, maakte daarna gehakt van Feyenoord en had ook geen genade met The Hornets. Agüero (tweemaal) en supertalent Gabriel Jesus scoorden voor rust.

Na ruim een uur spelen kopte Nicolas Otamendi de 0-4 binnen. In de 81e minuut completeerde Agüero zijn hattrick en in de absolute slotfase werd het zelfs 0-6. Raheem Sterling benutte een penalty.

Liverpool verspeelde dure punten in eigen huis. Tegen Burnley kwam de ploeg van manager Jürgen Klopp niet verder dan 1-1. Scott Arfield zette de bezoekers in de eerste helft op voorsprong na geschutter in de achterhoede. Mohamed Salah maakte er snel 1-1 van, maar ondanks een groot aantal kansen kwam Liverpool in het resterende uur niet meer tot scoren.

Newcastle United won voor de derde keer op rij. Na overwinningen tegen West Ham United en Swansea City moest ditmaal Stoke City eraan geloven: 2-1. Christian Atsu en Jamaal Lascelles scoorden.Laurent Depoitre kreeg bij Huddersfield Town zijn eerste basisplek en bedankte daarvoor met een doelpunt. Een overwinning zat er echter niet in, het werd 1-1.