Verliest Club Brugge Schreuder? Janssen stelt hem voor als coach Ajax

Verliest Club Brugge Schreuder? Janssen stelt hem voor als coach Ajax

11-04-2022 19:15
7

Als Erik ten Hag valt voor de avances van Manchester United of RB Leipzig, moet Ajax op zoek naar een nieuwe trainer. Bij Studio Voetbal vallen de namen enkele mogelijke opvolgers, waarvan Club Brugge-trainer Alfred Schreuder er één is.

"Schreuder vind ik een heel goede trainer", geeft ex-KRC Genk-speler Theo Janssen aan. "Hij heeft ook al bij Ajax gezeten en zou het misschien kunnen doen met een goede assistent ernaast." Daarnaast worden ook Peter Bosz, Ronald Koeman en Arne Slot naar voren geschoven als potentiële kandidaten.

Of Schreuder ook zal vertrekken bij Club Brugge, is nog maar de vraag. De Nederlander heeft een contract voor onbepaalde duur bij de Bruggelingen en kan in principe dus ook makkelijk vertrekken bij Blauw-Zwart. Al lijkt men bij Club Brugge wel tevreden zijn met de gang van zaken onder Schreuder.

De 49-jarige Schreuder werd aangesteld als de opvolger van Philippe Clement en is tot dusver vijftien keer als trainer actief geweest voor de club. Daarin werd er elf keer gewonnen, twee keer gelijk gespeeld en twee keer verloren.