Thuisblijver Hazard kon training Duivels vanop eerste rij volgen dankzij Bednet

Gepubliceerd: zo 22 november 2020 om 12:45

De Rode Duivels trainden tijdens de voorbije interlandperiode aan Den Dreef. Eden Hazard kon er niet bij zijn: door een positieve coronatest moest hij binnen blijven. Iets wat duizenden kinderen in Vlaanderen op regelmatige basis meemaken met school, ook buiten coronatijden. Daarom hadden Bednet en Class Contact een creatieve oplossing in petto.

Bednet en Class Contact zorgen ervoor dat zieke kinderen de les kunnen volgen vanuit hun bed of huis. Via een camera in het klaslokaal zien zij wat er gebeurt, kunnen ze vragen stellen en antwoorden geven. Aangezien Hazard min of meer in hetzelfde schuitje zat, vonden beide partners het een leuk idee om een gelijkaardig concept op poten te zetten bij de Rode Duivels.

Hoe ging dat in zijn werk? Vier Duivels kregen een cameraatje aan de borst gehangen tijdens één van de trainingen: Michy Batshuayi, Youri Tielemans, Jan Vertonghen en Axel Witsel. Zo werd elke dribbel, pass, trap of redding geregistreerd. Het levert enkele knappe beelden op. Op die manier kon onder meer Hazard de training vanop de eerste rij gadeslaan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws