Newcastle United legt deze zomer twintig miljoen euro op tafel van Anderlecht
Aanvaller van Anderlecht op weg naar Premier League

Newcastle United legt deze zomer twintig miljoen euro op tafel van Anderlecht

05-05-2015 15:36

De kans dat Aleksander Mitrovic na deze zomer nog voor Anderlecht speelt, lijkt heel klein. Heel wat ploegen volgen hem. Volgens Italiaanse bronnen is Mitrogoal op weg naar Manchester United. Volgens RTBF klopt dat niet. Onze Waalse collega's melden dat Newcastle in het seizoen 2015 - 2016 over Mitrovic beschikt.

De boekhouder van Anderlecht zal het graag horen, dat Mitrovic zo gewild is. Paars-wit plakte immers een serieus bedrag op het hoofd van de Serviër. Wie Mitrovic wil strikken, moet twintig miljoen euro op tafel leggen. Volgens RTBF is Newcastle bereid, dat te doen. Tegenover VTM ontkent Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck dat er al een akkoord is tussen de twee clubs.

Newcastle vecht op dit moment nog tegen de degradatie in de Premier League. Voorlopig staat het op de vijftiende plaats met 35 punten. Dat zijn amper twee punten meer dan Sunderland, dat als zeventiende net onder de degratiestreep staat.

Niet alleen Newcastle en Manchester United volgen de prestaties van Mitrovic. Dat doen ook onder meer Swansea en Arsenal.