Schokkende beelden: voormalig doelman Hislop zakt voor camera ineen

24-07-2023 13:43
5

Shaka Hislop, een voetbalanalist van ESPN en voormalig doelman, is flauwgevallen tijdens een live-uitzending. Tijdens de voorbeschouwing op het duel tussen Real Madrid met AC Milan stortte hij in de nacht van zondag op maandag in. 

Tijdens de voorbeschouwing verscheen de 54-jarige Hislop naast presentator Dan Thomas, waarna hij ineens begon te wankelen en voorover zakte. Thomas riep vervolgens de naam van zijn collega en aarzelde niet om hulp in te schakelen. "We hebben hulp nodig", zei hij. Al snel kwamen er mensen naar hem toe voor hulp.

Thomas kwam tijdens de rust met uitleg. "Hij is bij bewustzijn en praat. Ik denk dat hij zich er een beetje voor schaamt. Hislop is geen man die graag heeft dat mensen zich druk over hem maken. Maar het belangrijkste is dat Shaka bij bewustzijn is. En we hebben ook met zijn familie gesproken, want je kunt je voorstellen dat als je dit live ziet gebeuren, er weinig andere dingen zijn die je zo doen schrikken."

Later schreef Thomas op Twitter dat 'Shaka bij bewustzijn is'. Daarna voegde hij eraan toe dat Hislops familie was geïnformeerd, maar dat 'het nog te vroeg was voor iedere vorm van medische diagnose'.