Breaking news

SELECTIE: KAA Gent met sterkste ploeg richting KRC Genk, opletten voor rode kaart

Crisis is compleet bij Beerschot: Wij moeten meer balans vinden

Crisis is compleet bij Beerschot: "Wij moeten meer balans vinden"

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 18:30zo 26-09-2021 om 18:30

Komt het dit seizoen nog goed met Beerschot? Na een kansloze nederlaag tegen Eupen staat de teller op 1 op 27. De ervaren Tom Pietermaat beseft dat het zo niet verder kan. 

"We zijn met heel veel wil en grinta aan deze wedstrijd begonnen", vertelt hij wel aan Sporza. "Na de rode kaart na vijf minuten en zeker na de 0-1 werd het heel moeilijk. Als je vlak voor de rust met negen voort moet, dan is het gewoon behelpen. We hebben nog wat proberen bij te stellen, maar het was heel moeilijk om in die tweede helft nog iets voor elkaar te krijgen."

Beerschot blijft ook zonder Peter Maes domme fouten maken. "We hebben onszelf weer in de voet geschoten. We pakken heel veel rode kaarten dit seizoen. Je kan een plan hebben en met veel wil aan de wedstrijd beginnen, maar als je aan de rust met negen staat, dan kan je die plannen weggooien. We willen absoluut, maar op bepaalde vlakken moeten we misschien afgeremd worden. We moeten meer een balans vinden."

De kloof met OH Leuven, de voorlaatste in het klassement, is nu al zeven punten. Zaterdag moet Beerschot naar Den Dreef voor een echte zespuntenmatch.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws