Ronnie Brunswijk (60) stelt zichzelf op als speler, CONCACAF komt met statement

Ronnie Brunswijk (60) stelt zichzelf op als speler, CONCACAF komt met statement

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 21:16wo 22-09-2021 om 21:16

De CONCACAF, de voetbalbond voor Noord-Amerika, Centraal-Amerika en de Caraïben, heeft een statement naar buiten gebracht naar aanleiding van deelname van Ronnie Brunswijk, de vice-premier van Suriname die meedeed tijdens een officiële wedstrijd.

Brunswijk (60) gaf zichzelf een basisplaats bij Inter Moengotapoe, de club waar hij eigenaar van is, tegen CD Olimpia uit Hondarus. De beelden gaan inmiddels de wereld over.

'We maken ons grote zorgen over de inhoud van een video die momenteel rondgaat op social media en mogelijk integriteitsproblemen oproept over de wedstrijd tussen Inter Moengotapie en CD Olimpia', laat de CONCACAF in een statement weten. 'De zaak is overgedragen aan de CONCACAF Disciplinaire Commissie, die verder onderzoek zal doen en met een update zal komen wanneer dat is gebeurd.'

In de CONCACAF League worden zes tickets voor de Noord-Amerikaanse Champions League verdeeld. Brunswijk verloor met Inter Monegotapoe met maar liefst 6-0 van CD Olimpia. De return in Hondarus is volgende week.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws