Ongelooflijk jammer dat we ons publiek in Waregem al paar keer erg ontgoochelden

"Ongelooflijk jammer dat we ons publiek in Waregem al paar keer erg ontgoochelden"

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 15:01za 18-09-2021 om 15:01

SV Zulte Waregem heeft wat recht te zetten. Vorig weekend leek het op weg naar een eenvoudige driepunter tegen Cercle Brugge, maar die bezoekers draaiden een 2-0-achterstand in een half uur tijd nog om in winst: 2-3. Francky Dury verwacht dan ook een reactie van zijn troepen.

In aanloop naar het uitduel bij Union Saint-Gilloise wilde Dury nog één keer terugkeren op de tegenvaller van afgelopen weekend. "We hebben geen goeie beurt gemaakt, daar moeten we niet flauw over doen", windt de ervaren trainer er geen doekjes om bij Het Laatste Nieuws. Toch hoeft dat gevoel niet al te lang na te zinderen. Eerder dit seizoen rechtte Zulte Waregem volgens hem ook al de rug na enkele mindere prestaties.

"Alleen blijft het ongelooflijk jammer dat we ons publiek in Waregem al een paar keer erg ontgoochelden", merkt Dury toch een minpunt op. Vorig seizoen kon dat nog enigszins afgeschoven worden op de ondermaatse grasmat, maar die ligt er nu puik bij. "Toch zijn we voor het tweede seizoen op rij niet bij machte een thuisreputatie op te bouwen", stelt Dury vast.

Straks in Sint-Gilles gaat Zulte Waregem er dan maar alles aan doen om op verplaatsing punten te sprokkelen. "Ik zag gelukkig een groot bewustzijn bij diegenen die tegen Cercle Brugge niet op de afspraak waren. Na een grondige analyse werd vanaf woensdag de focus helemaal verlegd naar Union", verzekert Dury de Waregemse aanhang.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie wint in het Dudenpark?

Union
50%
Zulte Waregem
50%
Gelijkspel
0%
(14 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws