Bob Peeters leeft op als coach: In 1B wist ik hoeveel kinderen elke speler had

Bob Peeters leeft op als coach: "In 1B wist ik hoeveel kinderen elke speler had"

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 10:45vr 17-09-2021 om 10:45

Laatste update: vrijdag 17 september 2021 om 11:51vr 17-09-2021 om 11:51

Bob Peeters herleeft in Nederland. De coach ruilde deze zomer Westerlo in voor TOP Oss, een club uit de Nederlandse tweede divisie. Peeters heeft zich zijn nieuw avontuur nog geen seconde beklaagd.

Na vier seizoenen was het verhaal van Peeters bij Westerlo afgelopen. Zowel voor Peeters als Westerlo was het tijd voor een nieuwe wind. "Na een tijdje heb je het allemaal wel al eens gezien. Ik denk dat ik inmiddels van elke speler in 1B wist of hij getrouwd was en hoeveel kinderen hij had", grapt Peeters in Gazet van Antwerpen.

"We hebben fantastische dingen gedaan in Westerlo maar ik denk dat we de houdbaarheidsdatum bereikt hadden", blikt de coach terug. Peeters kreeg na zijn vertrek echter al snel een nieuwe kans. Top Oss gooide een lijntje uit, Peeters ging er gretig op in. Een overstap die hij zich nog niet heeft beklaagd.

"Ik ben weer volop aan het genieten. Er was meteen een klik met de club en het bestuur." Die goede verstandhouding valt ook op in de rangschikking. TOP Oss heeft één van de kleinste budgetten, maar staat na zes speeldagen wel op een vijfde stek. "Je droomt natuurlijk altijd van het hoogst mogelijke, maar promotie zou wel heel straf zijn. Het belangrijkste is dat ik weer plezier in mijn job heb gevonden", besluit Peeters.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws