Ronaldo heeft duidelijke boodschap voor Solskjaer: 'Ga de druk bij Ole leggen'

Ronaldo heeft duidelijke boodschap voor Solskjaer: 'Ga de druk bij Ole leggen'

09-09-2021 22:40
2

Als het aan Cristiano Ronaldo ligt, dan heeft Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer geen keus wanneer The Mancunians het zaterdag opnemen tegen Newcastle United. De Portugees wil in de basis beginnen, zo vertelt hij met een lach op zijn gezicht.

Solskjaer en Ronaldo schoven donderdag aan op een persconferentie om de comeback van de aanvaller te bespreken. De Portugees liet er daarbij geen gras over groeien: hij wil zo snel mogelijk in de basis staan, het liefst aanstaande zaterdag op Old Trafford al.

"Natuurlijk zal ik nerveus zijn voor zaterdag", zo vertelt Ronaldo op de persconferentie. "Maar ik ben nu volwassen en heb meer ervaring. Ik ben klaar voor zaterdag en ik ga de druk bij Ole leggen, zodat hij me wel in de basisopstelling moet zetten."

Ronaldo weet zeker dat hij met zijn 36 jaar nog een toegevoegde waarde is in de Premier League. "Ik ben hier om te winnen. Mensen praten altijd over m'n leeftijd, maar ze moeten wel begrijpen dat ik anders ben. Dat toon ik jaar na jaar aan en dat zal dit seizoen niet anders zijn", zo sluit hij af.