'Antwerp zet Club Brugge opnieuw een hak, Clement was gek op Samatta'

'Antwerp zet Club Brugge opnieuw een hak, Clement was gek op Samatta'

01-09-2021 07:00 Laatste update: 07:35
Jupiler Pro League 39 Reacties

Royal Antwerp FC heeft Mbwana Samatta ten elfder ure binnengehaald op deadline day. Volgens Het Laatste Nieuws was dat echter niet de naar de zin van Club Brugge. Ook blauw-zwart wilde de spits inlijven.

Na een slopende dag voor beide partijen zijn Antwerp en Samatta toch rond geraakt. Hij blijft tot het einde van het seizoen op huurbasis, en kan daarna gekocht worden. Het Laatste Nieuws brengt woensdagochtend echter naar buiten dat Antwerp Club Brugge hiermee een hak zet, Clement wilde de spits namelijk ook.

In het kampioenenseizoen van KRC Genk met Clement werd Samatta bijna topschutter. Clement vergat de spits naar verluidt niet. ‘Want bij Club Brugge was naar verluidt Philippe Clement helemaal gek op Samatta. Net als in het dossier Balikwisha vist de kampioen achter het net’, schrijft het dagblad.

Samatta gaf echter zelf aan niet te willen vertrekken naar Club Brugge omdat KRC Genk en Club Brugge tijdens de kampioenenstrijd op erg gespannen voet leefden. 21 oktober keert Samatta even terug naar de Bosporus. Antwerp speelt dan in de Europa League tegen Fenerbahce.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie