UPDATE: 'Samatta doet medische testen bij Antwerp'

UPDATE: 'Samatta doet medische testen bij Antwerp'

31-08-2021 14:37 Laatste update: 18:09
60

Aly Samatta kan dan toch zijn terugkeer naar België maken. In het slot van de transfermercato wordt de aanvaller van Fenerbahçe gelinkt aan Royal Antwerp FC.

Dat meldt de Waalse journalist Sacha Tavolieri. Volgens hem staat Samatta dicht bij een terugkeer, dat wordt ook deels bevestigd door Het Nieuwsblad. Het dagblad geeft aan dat Samatta een 'concrete piste' is bij The Great Old.

De voormalige aanvaller van KRC Genk werd de voorbije weken en maanden meermaals in verband gebracht met een Belgische club. Onder andere Club Brugge, Standard en ook ex-club Genk werden gelinkt aan de Tanzaniaan. Nu kan hij toch terugkeren naar ons land.

Eerder werd Antwerp nog gelinkt aan FC Basel-fenomeen Arthur Cabral, maar met Samatta lijkt het een goedkopere aanwinst gevonden te hebben.

Update: De transfer van Samatta lijkt alvast op komst bij Antwerp. De makelaar van de aanvaller werd dinsdag gespot aan de Bosuil. Samatta komt naar verluidt later op de dag aan, dat meldt Het Nieuwsblad.

Update: Het is nog maar een kwestie van tijd vooraleer Samatta ook wordt voorgesteld bij Antwerp. Het Laatste Nieuws weet dat de Tanzaniaan momenteel zijn medische testen voor de club aflegt. Als hij daarvoor slaagt, gaat de deal door.