'Club Brugge heeft miljoenen veil voor Kopenhagen-goudhaantje, maar vangt bot'

'Club Brugge heeft miljoenen veil voor Kopenhagen-goudhaantje, maar vangt bot'

Club Brugge haalde de voorbije dagen al stevig uit op de transfermarkt en spendeerde flink wat miljoenen. Het hoopt nu ook nog een linksachter te vinden. Daarvoor dacht het aan de komst van FC Kopenhagen-verdediger Victor Kristiansen.

De achttienjarige verdediger staat volgens Ekstrabladet in de belangstelling van Blauw-Zwart, dat nog naar een concurrent voor Eduard Sobol zoekt. Daarvoor dacht Club Brugge aan Kristiansen, maar die zal het alvast niet worden.

FC Kopenhagen is namelijk niet van plan om het goudhaantje te laten gaan. Club Brugge was bereid om drie tot vier miljoen euro te betalen voor Kristiansen, maar dat werd al snel van tafel geveegd door Kopenhagen. De Deense club wil Kristiansen houden en verwacht in de toekomst nog grotere sommen te kunnen krijgen voor de tiener.

Bij Club Brugge leek men de boodschap ook begrepen te hebben en ging men al op zoek naar een alternatief. Zo werd Rennes-verdediger Faitout Maouassa eerder deze week nog in verband gebracht met de Bruggelingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie