Veeg uit de pan voor 'gelaten' Hazard: 'Zijn clubcarrière zit in het slop'

Veeg uit de pan voor 'gelaten' Hazard: 'Zijn clubcarrière zit in het slop'

29-08-2021 11:51
19

Op de openingsspeeldag van La Liga dartelde Eden Hazard weer als vanouds, maar inmiddels zijn die hoopvolle signalen weer wat afgenomen. Op bezoek bij Real Betis moest de Rode Duivel het stellen met een invalbeurtje van twaalf minuten. Stephan Keygnaert zou Hazard maar wat graag eens wakker schudden.

Hoewel Carlo Ancelotti de voorbije weken al enkele keren openlijk zijn vertrouwen in Hazard uitsprak, is zijn bankzitterstatuut van zaterdagavond toch een veeg teken. Keygnaert, de chef sport van Het Laatste Nieuws, vindt vooral dat de dribbelaar zelf eens in de spiegel moet kijken. 'Zijn clubcarrière zit in het slop en hij lijkt alles gelaten te ondergaan. Want, Real Madrid wacht op niemand. Niet op PSG ... Niet op Eden Hazard ...', klinkt het in zijn krant.

Momenteel gonst het in Madrid van de geruchten over de mogelijke komst van Kylian Mbappé. Ook op Hazard kan die transfer een cruciale impact hebben. Sommigen zien Mbappé als vervanger voor onze landgenoot, terwijl anderen net overtuigd zijn dat Hazard beter zal spelen met het Franse wonderkind in steun. Hoe dan ook zal Hazard in eerste instantie zelf zijn niveau moeten opkrikken.